Jak jíst a žít zdravěji podle selského rozumu

Pokud Vás nebaví číst poučky, výzkumy a neradi sledujete různá výživová doporučení, Hanka Zemanová Vám poradí jak zapojit selský rozum a jíst co nejpřirozeněji a tím pádem nejzdravěji.

Dozvíte se:
jak upravovat luštěniny, aby nenadýmaly
jaký chleba je nejzdravější
zda škodí mléčné výrobky nebo léčí
jak péct a sladit zdravěji
zda je zdravější máslo a sádlo nebo margarín
jak zahušťovat bez bílé mouky
jak postupně začít se zdravějším vařením, aby to vítala celá rodina
co je to špalda, jáhly, quinoa, cizrna, nebo třeba rýžové mléko a konopný olej
co jíst více a co méně pro silnou imunitu
a na co nezapomínat v každodenním vaření

Mgr. Hana Zemanová vystudovala  Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy a je autorka dvou bestsellerů o zdravé stravě: Biokuchařky a BioAbecedáře

Kluby zdraví, 5. 5. od 17 hod. Společenské centrum CASD, Komenského nám. 70, Sedlčany.

 

hanka_zemanova_kluby_zdravi

 

 

 

Citace:

„I když je otec nemoci neznámý, matkou je vždy strava“, proto považuji kvalitní stravu za nejjednodušší cestu, jak můžeme snížit „chemický koktejl“  a rozzářit naše tělo zevnitř.

Co pro mě znamená žít zdravě…

Žít zdravě podle mě znamená hlavně žít radostně a ve všech směrech vyrovnaně, mít poklidnou mysl, mít práci, která nás těší, být vděčný  za všechny dary obyčejného života, chovat se ohleduplně a laskavě, pečovat o dobré mezilidské vztahy, pohybovat se přiměřeně své kondici, žít své sny,  řídit se zdravým selským rozumem a nepodléhat žádným módním vlnám a to ani těm stravovacím.

hanka s dcerami Natálkou a Eliškou

Více na www.hankazemanova.cz